O nama

Osnovana kao muzička produkcija koja se u početku bavila organizacijom koncerata mnogih muzičkih zvezda kako iz zemlje tako i inostranstva. Svoju aktivnost kasnije je proširila i na polje političkog marketinga uspešno realizujući nekoliko predizbornih kampanja pojedinih političkih partija u Srbiji.

Danas se Beoton Group bavi produkcijom TV programa različitog sadržaja kao i muzičkom produkcijom i organizacijom.

Najveći brend i najuspešniji projekat kompanije Beoton i njenog osnivača, Saše Mirkovića, je dečiji muzički festival Čarolija koji je osnovan 2006. godine u saradnji sa Leontinom Vukomanović, današnjim umetničkim direktorom festivala i direktorom Hora Čarolija.

image
image

Projekat Čarolija

Ovaj projekat već godinama dokazuje svoj kvalitet i svrhu i privlači ogromno interesovanje kako najmladjih kojima je projekat namenjen tako i starijih (roditelji, bake i deke). Tokom 10 godina organizovano je preko 500 audicija u gradovima širom Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, gde su mališani imali priliku da pokažu svoj muzički talenat, i preko 10 spektakularnih festivala u Areni i Sava Centru, sa horom Čarolija koji broji preko 300 članova. Neki od tih mališana danas se uspešno bave muzikom, imaju iza sebe rezultate i osvojene nagrade u zemlji i inostranstvu. Dečji muzički festival Čarolija je jedan od najvećih festivala dečje muzike u svetu, koji u svom desetogodišnjem postojanju je ostavio deci u amanet preko 80 dečjih kompozicija, pisanih i komponovanih od strane najplodonosnijih autora današnjice poput Sergeja Ćetkovića, Jelene Tomašević, Vlade Georgieva, Bore Čorbe, Zorana i Nene Leković, Vladimira Graića, Baneta Opačića, Srdjan Moby, Leontine Vukomanović, Marko Kon, Radosav Graić, tekstopsci i pesnici Milan Mrdalj, Saša Božović i mnogi drugi.

Koncerti i saradnje

Uspešnim organizovanjem koncerata širom EX YU zemalja i saradnjom sa mnogobrojnim zvezdama naše i regionalne muzičke scene, nešto je što sa ponosom ističu svi zaposleni u ovoj produkcijskoj kući. U svom portfoliju ima preko 5000 organizovanih koncerata u svim dvoranam i halama širom ex Yu republike, kao što su Zetra,Skenderija u Sarajevu, Gospodarstvo Rastaviščje i Hala Olimpia Ljubljana, Dom Športova Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Boris Trajkovski,Sajam Skoplje, Morača Podgorica, Beogradska Arena, Sava Centar, Hala Pionir, stadion Tašmajdan, stadion Crvene Zvezde (Marakana) i Kalemegdan Donji Grad. Kao i mnogi gradski trgovi i sportske dvorane u drugim gradovima u ex Yu.

Saradnja i organizacija koncerata sa najpopularnijim izvodjačima i grupama ex Yu scene, sa Grupom Magazin, Borisom Novkovićem, Vladom Kalemberom, Alenom Islamovićem, Tošetom Proeskim, Juricom Padjenom, Rajkom Dujmićem, Miroslavom Ilićem, Dobrivojem Topalovićem, Predragom Živkovićem Tozovcom, Gocom Tržan, grupom Legende, Željkom Joksimovićem, Zdravkom Čolićem i dr. Najveće i najuspešnije koncerte i albume sa imenima Aleksandra Vuksanovića(Aca Lukas), Marije Šerifović i Leontine Vukomanović.

image
image

Portfolio

Produkcijska kuća Beoton, je svojim formatima na TV PINK ostvarila prodor na medijsko tržište visokim rejtinzima kao ozbiljan partner na polju televizijske produkcije.

Proejtki:

  • Dečiji muzički festival “ČAROLIJA”

Emisije:

  • Nemoguća misija
  • Rikošet
  • Ništa za sakriti
  • Telefon
  • Evropska zvezda

Radio televizija Srbije

U Organizacija i predstavljanje srpskog izvodjača na Eurosongu 2007. godine u Helsinkiju, prvi i jedini put, osvojeno prvo mesto predstavnika Srbije na ovom muzičkom dogadjaju sa pesmom “Molitva”.
Kompletna organizacija u koprodukciji sa Radio televizijom Srbije, Izbor pesme za Eurosong 2015. godine, predstavljanje srpskog predstavnika, u okviru koje je organizovano srpsko veče u Beču kao i promocija naše zemlje. Tom prilikom srpski predstavnik je ušao u finale medju prvih 10 izvodjača sa pesmom “Beauty never lies”.

To su programi koji su zadovoljili oštre kriterijume stručne javnosti, ali i najšire populacije u Srbiji, koja kvalitet nagrađuje velikom gledanošću. Beoton Group je fabrika dobre zabave, mesto gde snovi postaju stvarnost! Budite naši partneri.

image

Galerija

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has